Sinds 1965 actief als Allround bouwbedrijf in het Gooi en omstreken.

Aanbouw voor meer leefruimte

Soms voldoet een woning niet meer aan uw wensen, of komt u door gezinsuitbreiding net een kamer te kort. Een verhuizing lijkt dan de beste oplossing, maar wilt u wel verhuizen? Wist u dat een aanbouw of uitbouw soms een nog betere oplossing is? Het is niet alleen goedkoper dan verhuizen, ook kunt u dan op uw vertrouwde plekje blijven wonen. Er zijn tal van mogelijkheden om meer leefruimte te creëren in uw huidige woning. Wist u ook dat u met een aanbouw of uitbouw zelfs de waarde van uw woning kunt verhogen? U creëert niet alleen meer leefruimte maar het is ook nog eens een goede investering voor u!

Wij gaan met uw wensen voor de aanbouw aan de slag

Bouwbedrijf Visser & Bunschoten bouwt de aanbouw geheel naar uw wensen en passend bij de stijl van uw woning. Wij vertellen u graag de mogelijkheden op het gebied van een aanbouw en denken met u mee. Tijdens het uitwerken van de bouwplannen voor de aanbouw komt u voor diverse keuzes staan, dan kunt u denken aan:

  • Puntdak of plat dak
  • Kleurenkeuze
  • Welke stijl het beste bij uw woning past
  • Materialen

Wij begrijpen dat de ene keuze sneller is gemaakt dan de andere. Graag adviseren wij u waar nodig, zodat u de meest optimale aanbouw of uitbouw realiseert voor uw woning!

Vakspecialisten waar u op kunt bouwen!

Bij Bouwbedrijf Visser & Bunschoten werken we uitsluitend met ervaren vakmensen. Ons team heeft niet alleen jarenlange ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op bouwgebied. Wijzigen de wettelijke eisen voor bouwwerken volgens het bouwbesluit? Dan is bouwbedrijf Visser & Bunschoten als eerste op de hoogte dankzij “Bouwend Nederland”, een vereniging voor bouw- en infrabedrijven. Wilt u verzekerd zijn van vakwerk door vakmensen waar u op kunt bouwen? Maak dan vandaag nog een afspraak met Bouwbedrijf Visser & Bunschoten, we gaan graag voor u aan de slag!