Sinds 1965 actief als Allround bouwbedrijf in het Gooi en omstreken.

Visser & Bunschoten Bouwbedrijf: Uw Betrouwbare Partner voor Nieuwbouwprojecten.

Welkom bij Visser & Bunschoten Bouwbedrijf, de specialist in hoogwaardige nieuwbouwprojecten, met een sterke focus op appartementencomplexen, seriematige nieuwbouw, twee onder éénkap woningen, utiliteitsbouw en vrijstaande villa's. Met onze jarenlange ervaring en expertise streven wij ernaar om uw droomproject werkelijkheid te maken. Of u nu op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, een nieuwe woning voor uw gezin of een commerciële ruimte voor uw bedrijf, wij staan voor u klaar om u van dienst te zijn.

Nieuwbouw van Appartementen

Bij Visser & Bunschoten Bouwbedrijf begrijpen we dat de nieuwbouw van appartementen een unieke set uitdagingen met zich meebrengt. Of u nu een kleinschalig complex of een groter project voor ogen heeft, wij beschikken over de benodigde expertise om uw visie te verwezenlijken. Ons team van ervaren professionals beheerst het volledige bouwproces, van het ontwerp tot de oplevering, met oog voor detail en kwaliteit. Wij streven ernaar om duurzame, moderne en comfortabele appartementen te realiseren die aan uw specifieke wensen voldoen.

Nieuwbouw van Appartementencomplexen

Bent u op zoek naar een nieuwbouwproject dat meerdere appartementen omvat? Visser & Bunschoten Bouwbedrijf heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en bouwen van appartementencomplexen. Wij begrijpen de behoefte aan een doordacht ontwerp dat rekening houdt met functionaliteit, esthetiek en gemeenschappelijke voorzieningen. Onze expertise stelt ons in staat om hoogwaardige appartementencomplexen te realiseren die voldoen aan de hoge eisen van modern wonen. Vanaf de conceptfase tot de uiteindelijke oplevering, werken wij nauw samen met u om een project te realiseren waar u trots op kunt zijn.

Seriematige Nieuwbouw

Bent u op zoek naar efficiënte en kostenbesparende nieuwbouwmogelijkheden? Onze seriematige nieuwbouwprojecten bieden een uitstekende oplossing. Bij Visser & Bunschoten Bouwbedrijf hebben we een bewezen staat van dienst in het realiseren van hoogwaardige woningen in een serieproductie. We begrijpen dat elke woning uniek moet aanvoelen en aan de individuele behoeften van de bewoners moet voldoen. Daarom combineren we vakmanschap en flexibiliteit om woningen te creëren die zowel functioneel als esthetisch aanspreken.

Nieuwbouw van Twee onder éénkap Woningen

Voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en privacy, bieden onze nieuwbouwprojecten van twee onder éénkap woningen een uitstekende keuze. Visser & Bunschoten Bouwbedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in het realiseren van deze populaire woningtypes. Wij begrijpen de behoefte aan ruimte en functionaliteit, en we zorgen ervoor dat elk huis ontworpen en gebouwd wordt met aandacht voor detail. Onze twee onder éénkap woningen bieden de perfecte balans tussen privacy en nabuurschap.

Nieuwbouw Utiliteitsbouw

Visser & Bunschoten Bouwbedrijf is ook gespecialiseerd in de nieuwbouw van utiliteitsgebouwen. Of u nu een kantoorruimte, een winkelcomplex of een ander commercieel gebouw nodig heeft, wij hebben de expertise om uw project succesvol te realiseren. We begrijpen dat functionaliteit, efficiëntie en esthetiek essentieel zijn voor utiliteitsbouwprojecten. Ons ervaren team werkt nauw met u samen om aan al uw specifieke eisen te voldoen en een ruimte te creëren die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Nieuwbouw Vrijstaande Villa's

Als u droomt van een exclusieve en op maat gemaakte woning, bent u bij Visser & Bunschoten Bouwbedrijf aan het juiste adres. Onze nieuwbouwprojecten van vrijstaande villa's combineren vakmanschap, kwaliteit en luxe tot in het kleinste detail. Wij begrijpen dat een vrijstaande villa een uiting is van uw persoonlijke smaak en stijl. Daarom werken we nauw met u samen om uw visie te realiseren en een woning te creëren die aan al uw verwachtingen voldoet.

Regio Huizen, 't Gooi en Bussum

Visser & Bunschoten Bouwbedrijf is gevestigd in het hart van de regio 't Gooi en heeft ruime ervaring in het realiseren van nieuwbouwprojecten in Huizen, Bussum en de omliggende plaatsen. Wij zijn vertrouwd met de lokale bouwvoorschriften en zorgen ervoor dat uw project voldoet aan alle vereisten. Ons team heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers en onderaannemers in de regio, waardoor we efficiënt kunnen werken en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

Neem vandaag nog contact op met Visser & Bunschoten Bouwbedrijf

Bij Visser & Bunschoten Bouwbedrijf streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Of u nu een nieuwbouwproject voor ogen heeft in 't Gooi, Huizen, Bussum of elders, wij staan voor u klaar om uw dromen werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw plannen te bespreken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij de realisatie van uw nieuwbouwproject.