Sinds 1965 actief als Allround bouwbedrijf in het Gooi en omstreken.

Bouwbedrijf Visser & Bunschoten hét adres voor uw renovatie

Eén van onze dagelijkse werkzaamheden is het renoveren van woningen. Soms simpelweg omdat de huidige woning niet meer voldoet aan de eisen van nu, maar veel vaker nog omdat de woonwensen door de jaren heen veranderen. Niet alleen kan uw smaak voor het interieur veranderen maar ook uw wensen in techniek en apparatuur. Stelt u eens voor: een keuken met een ingebouwde stoomoven of een afzuigkap die omhoog komt achter uw kookplaat. Of droomt u misschien wel van een badkamer met ligbad en massage douche. Welke wensen u ook heeft, Bouwbedrijf Visser & Bunschoten gaat graag aan de slag met al uw wensen voor een woningrenovatie.

Renovatieprojecten voor woningen, bedrijfspanden en monumentale panden

Naast woningrenovatie hebben we ook al vele renovatieprojecten afgerond voor bedrijfspanden en monumentale panden. Met trots kunnen we zeggen dat we naam hebben gemaakt in de regio Huizen en daarbuiten op het gebied van bouwen, verbouwen en renoveren. Bouwbedrijf Visser & Bunschoten is hét adres voor:

  • Badkamerrenovatie
  • Keukenrenovatie
  • Complete woningrenovatie
  • Renovatieprojecten zoals gevelrenovatie en dakrenovatie
  • Renoveren van bedrijfspanden
  • Monumentale panden renoveren naar oorspronkelijke stijl

Renovatie van A tot Z compleet verzorgt door Bouwbedrijf Visser & Bunschoten

Heeft u plannen voor een kleine verbouwing? Of misschien wel plannen voor een ingrijpende renovatie? De eerste stap die u kunt zetten voor het realiseren van uw bouwplannen is een afspraak maken met Bouwbedrijf Visser & Bunschoten. Eén van onze aannemers komt bij u langs om uw wensen te bespreken. Niet alleen bespreken we de mogelijkheden op het gebied van bouwen en verbouwen ook vertellen we u graag onze manier van werken. Zo komt u niet voor onnodige verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent als u ons bouwbedrijf inschakelt. Bouwbedrijf Visser & Bunschoten voert zelf alle werkzaamheden uit en gaat alleen met ervaren en gemotiveerde vakmensen aan de slag. Wilt u uw renovatie compleet verzorgd hebben van A tot Z, door één aannemersbedrijf? Maak vandaag nog een afspraak met Bouwbedrijf Visser & Bunschoten, op ons kunt u bouwen!