Goede service & kwaliteit staan bij ons centraal

Sinds 1965 actief als Allround bouwbedrijf in het Gooi en omstreken.

Aannemers in Huizen voor de realisatie van uw bouwplannen

Wilt u graag uw droomwoning in Huizen laten bouwen? Of uw bestaande woning aan laten passen aan de eisen en wensen van nu? Zoekt u daarom aannemers in Huizen die van deze droom werkelijkheid kunnen maken? Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV behoort tot de beste aannemers van Huizen en is u graag van dienst. Al sinds 1965 nemen wij net als andere aannemers in Huizen tal van bouwactiviteiten tot ons. Zo kunt u ons inschakelen voor bouwactiviteiten op het gebied van nieuwbouw, utiliteitsbouw en verbouw. Maar ook renovatie behoort tot de dienstverlening van Visser & Bunschoten aannemers in Huizen. Zowel voor kleine als grote klussen staan wij al jaren voor onze opdrachtgevers klaar. Bouwplannen zijn geen plannen die u binnen één dag bedenkt. Ze vergen een grondige voorbereiding en veel overleg. Daarom nodigt Visser & Bunschoten aannemers in Huizen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken. Graag brengen we uw wensen in kaart en bepalen daarbij een passend ontwerp.

Kwaliteit

Om kwaliteit en een goed eindresultaat te creëren is nauw overleg met de opdrachtgever van belang. Wij onderscheiden ons dan ook van de andere aannemers in Huizen door:

  • Service
  • Oog voor detail
  • Aandacht aan uw wensen
  • Regelmatig overleg
  • Transparantie
  • Eerlijkheid

Visser & Bunschoten aannemers in Huizen werkt uitsluitend met ervaren en gemotiveerde vakmensen die volledig op de hoogte zijn van de laatste technieken. Zij volgen regelmatig opleidingen en weten de laatste stand van zaken m.b.t. de technische ontwikkelingen voor "Bouwend Nederland" en de wettelijke eisen waaraan de verschillende bouwwerken volgens het bouwbesluit moeten voldoen. Bij ons bent u verzekerd van vakwerk wat u van aannemers in Huizen mag verwachten.

Verbouwingen

Verbouwingen behoren tot de dagelijkse bezigheden van Visser & Bunschoten aannemers in Huizen. Voordat onze aannemers in Huizen gaan verbouwen bespreken we de keuzes, garanties, prijzen en materialen. Daarbij voorzien wij u van het beste advies. Met behulp van verbouwingen door onze aannemers in Huizen kunnen we uw huidige woning weer laten voldoen aan de eisen van deze tijd.

Interesse?

Heeft u interesse in de diensten van Visser & Bunschoten aannemers in Huizen? Wilt u onze aannemers in Huizen inschakelen voor uw bouwwerkzaamheden? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw reactie achter