Sinds 1965 actief als Allround bouwbedrijf in het Gooi en omstreken.

U kunt bouwen op de aannemers van Bouwbedrijf Visser & Bunschoten!

Aannemer in de regio Huizen waar u op kunt bouwen? Die afspraken nakomen en vakwerk afleveren? Dan is bouwbedrijf Visser & Bunschoten dé partner voor al uw bouwplannen. Wij staan voor een heldere communicatie, we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo heeft u goed zicht op de bouw of verbouwing en komt u niet voor onnodige verrassingen te staan. Sinds 1965 zijn wij werkzaam in Huizen en omgeving en hebben we al vele bouwprojecten naar volle tevredenheid mogen realiseren. Van nieuwbouw tot utiliteitsbouw en van renovatie tot verbouw staat ons aannemersbedrijf voor u klaar. Grote of kleine klussen? De aannemers van Bouwbedrijf Visser & Bunschoten draaien nergens hun hand voor om. Heeft u bouwplannen of overweegt u een verbouwing in de regio Huizen? Bel Bouwbedrijf Visser & Bunschoten en vraag ons naar de mogelijkheden!    

Onze aannemer denkt met u mee en gaat met uw woonwensen aan de slag

In een droomhuis wonen is de wens van velen. Misschien heeft u zelfs al bouwplannen gemaakt of liggen de bouwtekeningen al klaar. De volgende stap is het vinden van de perfecte aannemer in de regio Huizen voor de klus. Een aannemersbedrijf die met uw wensen aan de slag gaat, naar u luistert en met u meedenkt. Bouwbedrijf Visser & Bunschoten is hét aannemingsbedrijf in de regio die voldoet aan bovenstaande criteria. Of u nu een droomhuis wilt laten bouwen of uw huidige woning laten verbouwen, uw wensen staan ten alle tijden centraal. Laat al uw woondromen uitkomen en maak vandaag nog een afspraak met Bouwbedrijf Visser & Bunschoten.

Bouwbedrijf Visser & Bunschoten dé aannemer in de regio Huizen!

De samenwerking tussen de aannemer en opdrachtgever vinden wij erg belangrijk. Daarmee creëren we niet alleen het beste eindresultaat maar kunnen we ook de kwaliteit waarborgen van de verbouwing of renovatie. Bouwbedrijf Visser & Bunschoten werkt uitsluitend met ervaren en gemotiveerde vakmensen die volledig op de hoogte zijn van de laatste technieken en eisen op het gebied van bouwen en verbouwen. Onze aannemer komt graag langs voor het bespreken van de mogelijkheden voor:

  • Bouwen van een nieuwe woning
  • Woning verbouwen, met bijvoorbeeld een aanbouw of uitbouw
  • Renoveren van uw huis
  • Utiliteitsbouw

Wilt u verzekerd zijn van vakwerk, goede afspraken kunnen maken met de aannemer maar vooral gegarandeerde kwaliteit? Dan kiest u voor Bouwbedrijf Visser & Bunschoten in de regio Huizen! Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan.

Neem contact op

Stel uw vraag

Aannemers in Huizen