Sinds 1965 actief als Allround bouwbedrijf in het Gooi en omstreken.

Bouwbedrijf in Huizen voor al uw bouwplannen en woonwensen

Voldoet uw woning niet meer aan uw eisen? Is uw huidige woning te klein geworden maar wilt u niet verhuizen? Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV in Huizen biedt tal van oplossingen om uw bestaande woning aan te passen. Als bouwbedrijf in Huizen nemen wij de meest uiteenlopende klussen aan om bestaande woningen om te toveren tot moderne woningen die voldoen aan de eisen van nu. Door de jaren heen hebben wij al vele bouwprojecten als bouwbedrijf in Huizen mogen realiseren. De werkzaamheden die wij kunnen leveren zijn erg divers. Naast verbouwingen kunnen wij ook uw nieuwe woning in zijn geheel realiseren. Van nieuwbouw tot onderhoudsklussen, Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV in Huizen biedt een toegevoegde waarde aan uw project. Na al die jaren hebben wij als bouwbedrijf in Huizen een goede reputatie opgebouwd. Wij leveren niet alleen kwaliteit maar werken ook voor aantrekkelijke prijzen.

Meer leefruimte

Als u gezinsuitbreiding ondergaat binnen de familie kan uw huidige woning ineens te klein worden. U wilt graag een extra slaapkamer op zolder. Of u wilt uw huidige werkkamer naar beneden verplaatsen. Met een aanbouw van ons bouwbedrijf in Huizen wordt uw leefruimte vergroot. Zo hoeft u niet te verhuizen en kunt u fijn in uw huidige woning blijven wonen. Als u kiest voor een aanbouw bij ons bouwbedrijf in Huizen dan mag u zelf een keuze maken uit:

  • Platdak
  • Puntdak
  • Stijl
  • Kleur
  • Materialen

Het team van Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV in Huizen bouwt de aanbouw geheel naar uw wensen, uw smaak en passend bij de stijl van uw woning. Dit is tevens een goede investering omdat de waarde van uw woning zal stijgen.

Nieuwe woning

Graag een nieuwe twee onder één kap woning laten bouwen? Of een vrijstaande villa? Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV in Huizen kan de bouw van nieuwe woningen realiseren. Heeft u interesse? Maak dan een afspraak. Graag bespreken we onze manier van werken en lichten we de mogelijkheden toe. Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV levert graag een totaalpakket waarbij het aan niet ontbreekt. Hierdoor houdt u gemakkelijker het overzicht en kunnen wij direct inspringen op uw wensen en eventuele op- en aanmerkingen.

Wilt u graag een andere ingrijpende verbouwing laten verzorgen? Het team van Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV in Huizen staat graag voor u klaar.

Neem contact op

Stel uw vraag

Bouwbedrijf in Huizen